Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

ΣΗΜΕΡΑ

  • Η εταιρεία μας είναι εγγεγραμμένη στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος
  • Έχουμε λάβει από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (Δ15) βεβαίωση τεχνικής και χρηματοοικονομικής επάρκειας για την κατασκευή έργων μεγάλου προϋπολογισμού στις ακόλουθες κατηγορίες:

-Οδοποιία

-Οικοδομικά

-Υδραυλικά

-Λιμενικά

-Ηλεκτρομηχανολογικά

-Βιομηχανικά – Ενεργειακά

  • Η Διοίκηση της Μ. ΚΑΤ. έχει θέσει μια σειρά από στόχους για την συνεχή βελτίωση των επιδόσεων της.
  • Εφαρμόζουμε ενοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα :

-ποιότητας υπηρεσιών (ISO 9001:2015)

-προστασίας περιβάλλοντος (ISO 14001:2015)

-οδικής ασφάλειας (ISO 39001:2012)

υγείας και ασφάλειας στην εργασία (ISO 45001:2018)

  • Το προσωπικό μας εκπαιδεύεται διαρκώς σε νέες τεχνολογίες και υλικά και είναι ενημερωμένο για τις τελευταίες εξελίξεις της νομοθεσίας.
  • Διατηρούμε μόνιμες συνεργασίες με τους πλέον καταξιωμένους επιστήμονες και επαγγελματίες στο χώρο.
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

-Παραμένουμε πιστοί στις θεμελιώδεις αρχές μας. Επαγγελματισμός σε ότι αναλαμβάνουμε, αξιοπιστία σε ότι παραδίδουμε και φερεγγυότητα στις υποχρεώσεις μας.

ΟΡΑΜΑ

-Η συνεχής ανάπτυξη με άξονα τον άνθρωπο δημιουργώντας επαγγελματικές ευκαιρίες εξέλιξης και παραδίδοντας έργα προστιθέμενης αξίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

-Να αποτελούμε την πρωταρχική επιλογή των πελατών μας.Να δημιουργούμε μαζί τους έργα ποιοτικά, λειτουργικά, χωρίς περιττά έξοδα και φιλικά προς το περιβάλλον.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ

-Αντιμετωπίζουμε το κάθε έργο ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του.Παραδίδουμε έργα που αποτελούν πρότυπα για το αποτέλεσμά τους. Ικανοποιούμε ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς πελάτες.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

-Είμαστε ανήσυχοι, αναζητούμε και εκπαιδευόμαστε συνεχώς πάνω σε πρωτοποριακές ιδέες και νέες τεχνολογίες, προτείνουμε και εφαρμόζουμε νέες δοκιμασμένες τεχνικές.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΔΟΜΗ

-Η εταιρεία μας στελεχώνεται από καταρτισμένους Μηχανικούς, διατηρεί άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό καθώς και άψογα συντηρημένο εξοπλισμού, μηχανήματα έργουκαι οχήματα.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

-Η εταιρεία μας δεσμεύει μέρος από τους πόρους της, ώστε να σχεδίαση την δημιουργία μηχανισμός που θα δίνει πρόσβαση σε εκπαιδευτικά εφόδια για παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η εταιρεία μας ξεκίνησε ως μία οικογενειακή επιχείρηση το 1991 με σκοπό να καλύψει τις στεγαστικές ανάγκες της εποχής. Ως και το 2009 κατασκευάσαμε πάνω από 51.000 m² σε περίπου 48 οικιστικά συγκροτήματα και 570 πολυτελείς κατοικίες.

Με τον επαγγελματισμό, την αξιοπιστία και την φερεγγυότητα που μας διακρίνει, ξεχωρίσαμε στον κλάδο. Με την πάροδο του χρόνου τα ηνία ανέλαβε η νέα γενιά συνεχίζοντας το έργο του Κωσταντίνου Μαγγίνα, ιδρυτή της εταιρείας.

Λαμβάνοντας ως πρόκληση την κρίση που μάστιζε τον κλάδο της κατασκευής μετά το 2007 επεκταθήκαμε σε δημόσια έργα,ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση ξενοδοχείων και κατοικιών, πετυχαίνοντας τα μέγιστα  αποτελέσματα αξιοποιώντας συνεργασίες που διατηρούμε έως και σήμερα με διακεκριμένους επιστήμονες και εξειδικευμένους επαγγελματίες στο είδος τους.

Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχουμε, μπορούμε να καλύψουμε αξιόπιστα, γρήγορα και ποιοτικά, από απλά έως έργα ιδιαίτερων και υψηλών απαιτήσεων.

Έχουμε επιλέξει να διατηρούμε χαμηλό προφίλ, ενώ παρέχουμε κορυφαίες  κατασκευαστικές λύσεις στα πλαίσια αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων.

Θεωρούμαστε από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο μας όχι μόνο λόγω της εμπειρίας μας, αλλά επειδή αντιμετωπίζουμε τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους ανθρώπους μας με σεβασμό και σοβαρότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για μια δωρεάν προσφορά για το έργο σας